tdf_graphic-2

Søg Tour de France puljerne

Du kan søge Tour de France-puljerne om støtte til dit arrangement eller aktivitet i forbindelse med Tour de France i Vejle.

 • Tour de France i Vejle

 • Vejles bærende tour-værdier og grundfortælling

  TDF-værtsskabet skal skabe værdi for borgere og virksomheder i Vejle Kommune.

  Med TDF-værtsskabet vil vi:

  • holde en gul folkefest for alle - både cykelentusiasterne og de mange, der blot ønsker at være en del af festen og fællesskabet. Vi vil sikre en god afvikling af selve etapen og dagene omkring, så alle - professionelle som private, turister så vel som herboende - efterlades med et positivt indtryk af Vejle Kommune.
  • styrke fællesskabet og sammenhængskræften i kommunen ved at engagere vores lokalsamfund - før, under og efter den 3. juli. Vi vil sammen skabe folkefesten og vi vil dyrke fællesskabet og opbygge et lokalt frivillighedskorps, der kan skabe værdi for vores lokalsamfund - også når cykelrytterne er kørt ud af kommunen.
  • styrke den lokale cykelkultur og brugen af cykel som transportmiddel ved løbende at fremhæve de klima- og sundhedsmæssige fordele, sætte fokus på trafiksikkerhed og promovere hverdagscyklismen som en del af Vejle - Kingdom of Cycling.
  • tiltrække både tilflyttere og turister ved generelt at synliggøre alt det, der er Vejle Kommune - vores smukke natur, arkitektur og stærke fællesskaber – og mere specifikt promovere området som Vejle - Kingdom of Cycling med Danmarks bedste cykellandskab.

Formålet med Tour de France-puljerne er at skabe lokal aktivering i hele Vejle Kommune samt sikre lokalt ejerskab for Tour de France i Vejle. Så sidder du med en ide eller aktivitet til Tour de France i Vejle, kan du søge om økonomisk støtte i Tour de France-puljerne.

Din ide eller aktivitet skal spille sammen med Vejle Kommunes bærende Tour de France værdier og grundfortælling.

Der kan søges økonomisk støtte til afvikling af aktiviteter indenfor følgende puljer:

 • Gennemkørselsbyer og bysamfund
 • Skoler og uddannelser
 • Aktiviteter og projekter i gult
 • Supplement til allerede eksisterende aktiviteter

Nedenfor kan du se de forskellige puljer, og læse mere om støttevilkår og krav til ansøgning. 

 • TDF-støttepuljer

 • Søg tour-støtte: Gennemkørselsbyer og bysamfund

  Pulje til gennemkørselsbyer og bysamfund.

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes borgere samt at støtte lokale arrangementer, hvor borgerne selv skaber og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at give byer overalt i kommunen mulighed, for at blive en del af den gule folkefest.

  Søg økonomisk støtte til gennemkørselsbyer og bysamfund

 • Søg tour-støtte: Skoler og uddannelser

  Pulje til børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitution.

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes børnehaver, SFO’er, skoler og uddannelsesinstitutioner, og støtte lokale arrangementer eller projekter, hvor ansøgeren selv skaber og afvikler aktiviteten. Vejle Kommune ønsker med puljen at give børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitutioner mulighed for at blive en del af den gule folkefest.

  Søg økonomisk støtte til børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitution her

 • Søg tour-støtte: Aktiviteter og projekter i gult

  Pulje til aktiviteter og projekter i gult. 

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes borgere samt at støtte lokale arrangementer, hvor borgerne selv skaber og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at give borgere overalt i kommunen mulighed, for at blive en del af den gule folkefest. Puljen er gældende for projekter og aktiviteter hvor Tour de France bruges som løftestang, og hvor den gule farve er i fokus. Det kan f.eks. være større gule projekter og aktiviteter der kan sætte Vejle på verdenskortet. Det kan også være i form af city dressing (pyntning af ruten/by).

  Søg økonomisk støtte til aktiviteter og projekter i gult

 • Søg tour-støtte: Supplement til allerede eksisterende aktiviteter

  Pulje til allerede eksisterende aktiviteter.

  Puljen har til formål at styrke og løfte allerede eksisterende aktiviteter og events med fokus på cykling i Vejle Kommune. Ansøger skal selv afholde og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at bruge Tour de France som løftestang for de events og aktiviteter vi allerede har i kommunen. Der ligges vægt på, at aktiviteten der ansøges midler til kan videreføres flere år ud i fremtiden, så Tour de France er med til at efterlade en legacy hos ansøgerens event.

  Søg økonomisk støtte til allerede eksisterende aktiviteter

Spørg Jacob

Har du spørgsmål til Tour de France-puljerne eller brug for sparring omkring din ide så kontakt Jacob Rasmussen.

 • Jacob Rasmussen

  Projektleder for Tour de France i Vejle

  Send e-mail
  mobil 61 22 01 69