tdf_graphic-2

Søg Tour de France puljerne

Du kan søge Tour de France-puljerne om støtte til dit arrangement eller aktivitet i forbindelse med Tour de France i Vejle.

 • Tour de France i Vejle

 • Vejles bærende tour-værdier og grundfortælling

  Tour de France i Vejle hviler på 5 bærende værdier og en grundfortælling. Vejles bærende værdier er:

  • Værtskab
  • Stolthed
  • Relationer
  • Folkeligt
  • Smukt

   

  Vejle vil huskes!

  Verdens største cykelløb Tour de France får sin Grand Départ i Danmark i 2022 for første gang nogensinde. Vejle er udvalgt som startby på den tredje etape 3. juli 2022. Afviklingen af Tour de France er en stor begivenhed i hele Vejle Kommune og en unik mulighed for at brande Vejle Kommune internationalt.

   

  Understøttende fortælling / legacy

  Vi vil klæde Vejle Kommune i gult og vise verden, at vi er de bedste værter, der byder inden for til en folkelig og smuk fest i det bedste cykellandskab, der findes i Danmark. Men vi vil mere end det. Vi vil bruge Tour de France til at gøre Vejle Kommune til et endnu bedre sted at leve. Vi vil styrke vores fællesskaber både med hinanden og med verdenen omkring os. Vi vil bygge broer og sikre lokalt ejerskab og bæredygtighed – både socialt og miljømæssigt. Tour de France skal løfte det vi allerede har samt skabe helt nye muligheder i hele kommunen både før, under og efter afviklingen den 3. juli 2022.

Formålet med Tour de France-puljerne er at skabe lokal aktivering i hele Vejle Kommune samt sikre lokalt ejerskab for Tour de France i Vejle. Så sidder du med en ide eller aktivitet til Tour de France i Vejle, kan du allerede nu søge om økonomisk støtte i Tour de France-puljerne.

Din ide eller aktivitet skal spille sammen med Vejle Kommunes bærende Tour de France værdier og grundfortælling.

Der kan søges økonomisk støtte til afvikling af aktiviteter indenfor følgende puljer:

 • Gennemkørselsbyer og bysamfund
 • Skoler og uddannelser
 • Aktiviteter og projekter i gult
 • Supplement til allerede eksisterende aktiviteter
 • Online Tour de France aktiviteter

Nedenfor kan du klikke videre til  de forskellige puljer, hvor du kan læse mere om støttevilkår og udfylde din ansøgning. 

 • TDF-støttepuljer

 • Søg tour-støtte: Gennemkørselsbyer og bysamfund

  Pulje til gennemkørselsbyer og bysamfund.

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes borgere samt at støtte lokale arrangementer, hvor borgerne selv skaber og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at give byer overalt i kommunen mulighed, for at blive en del af den gule folkefest.

  Søg økonomisk støtte til gennemkørselsbyer og bysamfund

 • Søg tour-støtte: Skoler og uddannelser

  Pulje til børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitution.

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes børnehaver, SFO’er, skoler og uddannelsesinstitutioner, og støtte lokale arrangementer eller projekter, hvor ansøgeren selv skaber og afvikler aktiviteten. Vejle Kommune ønsker med puljen at give børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitutioner mulighed for at blive en del af den gule folkefest.

  Søg økonomisk støtte til børnehaver, SFO'er, skoler og uddannelsesinstitution her

 • Søg tour-støtte: Aktiviteter og projekter i gult

  Pulje til aktiviteter og projekter i gult. 

  Puljen har til formål at involvere Vejle Kommunes borgere samt at støtte lokale arrangementer, hvor borgerne selv skaber og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at give borgere overalt i kommunen mulighed, for at blive en del af den gule folkefest. Puljen er gældende for projekter og aktiviteter hvor Tour de France bruges som løftestang, og hvor den gule farve er i fokus. Det kan f.eks. være større gule projekter og aktiviteter der kan sætte Vejle på verdenskortet. Det kan også være i form af city dressing (pyntning af ruten/by).

  Søg økonomisk støtte til aktiviteter og projekter i gult

 • Søg tour-støtte: Supplement til allerede eksisterende aktiviteter

  Pulje til allerede eksisterende aktiviteter.

  Puljen har til formål at styrke og løfte allerede eksisterende aktiviteter og events med fokus på cykling i Vejle Kommune. Ansøger skal selv afholde og afvikler aktiviteterne. Vejle Kommune ønsker med puljen, at bruge Tour de France som løftestang for de events og aktiviteter vi allerede har i kommunen. Der ligges vægt på, at aktiviteten der ansøges midler til kan videreføres flere år ud i fremtiden, så Tour de France er med til at efterlade en legacy hos ansøgerens event.

  Søg økonomisk støtte til allerede eksisterende aktiviteter

 • Søg tour-støtte: Online Tour de France aktiviteter

  Pulje til online Tour de France aktiviteter

  Puljen har til formål at involvere og støtte Vejle Kommunes erhvervsliv, foreninger, klubber, oplevelsesindustrien samt skabe gode Tour de France oplevelser for Vejle Kommunes borgere. Ansøger skal selv skabe og afvikle aktiviteten.

  Søg økonomisk støtte til online Tour de France aktiviteter​​

Spørg Jacob

Har du spørgsmål til Tour de France-puljerne eller brug for sparring omkring din ide så kontakt Jacob Rasmussen.

 • Jacob Rasmussen

  Projektleder for Tour de France i Vejle

  Send e-mail
  mobil 61 22 01 69