tdf_graphic-1

Del din Tour-fest med os

Del dit bedste foto eller videoklip fra 3. juli 2022, når Tour de France rammer Vejle Kommune.

Søndag den 3. juli bliver en dato til scrapbøgerne.

Derfor har rigtig mange sikkert pudset kameralinsen ekstra meget når Tour de France rammer Vejle Kommune.

Og der kommer sikkert til at blive taget tusindvis af billeder og videoklip fra den historiske dag.

Vi vil meget gerne samle så mange indtryk som muligt fra dagen, hvor Vejle for en dag er centrum for verdens opmærksomhed.

Send os gerne dine flotte billeder eller et videoklip fra dagen.

Det gør du ved at uploade dem via linket herunder.

  • Sådan uploader du billede eller video

  • Betingelser for upload

    Jeg bekræfter at være minimum 18 år, og jeg indestår for, at jeg alene besidder alle rettighederne til det sendte materiale samt rettighederne til at offentliggøre materialet på alle måder samt tilladelse fra medvirkende og andre personer, der optræder i materialet.

    Såfremt der indgår børn under 18 år i materialet, er jeg ansvarlig for at have den fornødne tilladelse fra indehaver(e) af forældremyndigheden.

    Jeg accepterer, at eventuelle erstatningskrav rettet mod Vejle Kommune som følge af Vejle Kommunes brug af materialet, videresendes til mig, som ansvarlig for at have krænket 3. parts rettigheder.

    Vejle Kommune har ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier og på alle platforme, herunder, men ikke begrænset til, kampagner, tour.vejle.dk, vejle.dk, på Facebook og andre sociale medier. Det er alene Vejle Kommune, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.