tdf_graphic-2

Events

Forud for Grand Départ i Danmark bliver der på tværs af landet afholdt events for alle, som optakt til den historiske begivenhed.

Tour de France er allerede kommet til Danmark. Opvarmning er i hvert fald allerede i fuld gang, og der er mange spændende events på plakaten frem mod Grand Départ Copenhagen Denmark 2022. Her på siden kan du få et overblik over de events der ligger i Vejle-området.

Hvad, hvor og hvornår kan du få mere information om her på siden, så snart de forskellige events bliver offentliggjort.

100 dages program

100 dages programmet bliver en markering og fejring på tværs af Danmark. Der vil komme endnu flere events i denne periode, og ekstra opmærksomhed på, at skabe den største gule folkefest nogensinde i Danmark.

Du kan også blive en del af folkefesten med din egen event. Brug Tour de France puljerne til at søge om midler til dit Tour-projekt og søg sparring hos projektlederen for Tour de France i Vejle.

Nedtælling: 3 dage til touren 

Når Tour de France har etapestart i København er det samtidig også startskuddet til en festlig weekend. Vi er nemlig i gang med at planlægge den største gule folkefest nogensinde. Når programmet ligger klar kan du få det fulde overblik over, hvad der kommer til at ske, og hvad du kan opleve i hele Vejle Kommune, de tre dage hvor Tour de France er i Danmark.