tdf_graphic-2

Er du Tour de Fran­ce-fan og har du tan­ker om at bli­ve gift?

Bobler dit hjerte ved tanken om Tour de France, og ville du elske at blive gift i gult, er det nu, du skal reagere.

Vejle Kommune tilbyder, at fire par kan blive viet på Vejle Rådhus lørdag den 2. juli og dermed blive en del af den gule folkefest og få en uforglemmelig oplevelse.  

Det er dagen før etapestarten i Vejle, og hele byen vil stå i sit skarpeste Tour de France-dress. Skal du og din udkårne være med i feltet? 

Blandt de fire par trækker vi i samarbejde med City Vejle en vinder af en tour start-Vejle-pakke med blandt andet en gul kjole, en gul habit og en bryllupskage samt en regn af andre gaver fra hovedsponsorerne Panayotis, BUCH's Herremagasin og PA Andersen og Sønner.

Hvis I ønsker at sige et stort gult JA til hinanden, skal I reservere lørdag den 2. juli 2022 og skynde jer at lave en tilmelding her: https://tilmeld.vejle.dk/1320/

De fire par findes efter først-til-mølle-princippet og får besked hurtigst muligt, så deltagerne kan planlægge deres bryllup. Den 2. maj udtrækkes vinderen, som bliver viet af borgmester Jens Ejner Christensen lørdag den 2. juli klokken 11 på Vejle Rådhus.

De øvrige tre par bliver viet af kommunens giftefoged på andre tidspunkter i løbet af dagen. Alle par bliver kontaktet personligt med oplysning om vielsestidspunkt på dagen samt det formelle omkring vielsen.

OBS: En tilmelding til eventen er samtidig et ja til fotografering og interview i medierne samt historier på Vejle Kommunes og City Vejles sociale medier. 

 

Bliv gift ved Touren i Vejle
Måske er det dig, der skal giftes i gult under Tour de France i Vejle? Foto: Jonas Normann