tdf_graphic-2

Bofællesskabet Postens Vej cyk­le­de sig til sejr i Tour de ROL

Som optakt til Tour de France og de Rare Olympiske Lege (ROL) er der på tværs af bostederne blev dystet om at cykle flest kilometer på to uger. Vinderen blev afsløret ved et festligt arrangement med besøg af Blåtand, pølsevogn og masser af tour-stemning.

Blåtand, Vejles Kingdom of Cycling-maskot, lagde selvfølgelig vejen forbi Brejning for at overrække vinderpokalen til Claus Christensen, der på vegne af bofællerne på Postens Vej modtog pokalen for flest antal cyklede kilomenter i uge 22 og 23 i cykelkonkurrencen ”Tour de ROL”. 

- Vi kan se tilbage på en masse skønne cykelture og dejlige kilometer. Tilsammen har Postens Vejs gæve cyklister tilbagelagt 232,32 kilometer, fortalte Marie Louise, medhjælper i Bofællesskabet Postens Vej, i forbindelse med pokaloverrækkelsen.

Det svarer til 17 friske cykelture fra Brejning til Vejle eller strækningen fra Vejle til København. Tillykke med det flotte resultat – og også godt cyklet til de mange andre cykelhold fra kommunens øvrige bosteder og aktivitetstilbud.

Ud over pokalen fik alle deltagere en Tour de France-drikkedunk, og så var der ellers hotdogs og slush ice til alle.

Cykelkonkurrencen er én af de aktiviteter, bostederne har sat i værk i forbindelse med Tour de France i Vejle, men den er også blevet brugt som optakt til de kommende Rare Olympiske Lege, også kaldet ROL, som finder sted på Vestre Stadion 9. september.

ROL er nogle helt særlige lege. De er for alle Vejles borgere med fysiske og psykiske udviklingshandicap, og disciplinerne tæller både boccia, støvlekast, fodboldgolf, løb, forskellige stafetkonkurrencer og selvfølgelig cykling. Alt sammen aktiviteter og konkurrencer, som henvender sig til deltagerne på deres præmisser.

Alle med et udviklingshandicap er velkomne til at deltage i disciplinerne på dagen. Man dukker bare op.

Læs mere om ROL på www.rol.vejle.dk

 

 

Tour de ROL
Tour de ROL
Tour de ROL
Tour de ROL