tdf_graphic-2

Bryllup med tour-stemning: - Hvid brud kan man altid blive

Ditte Enevoldsen og Jesper Ahle Vegeberg fik et anderledes bryllup med gult tema og masser af Tour de France-stemning i Vejle.

Kærlighedens farve er normalt rød, men lørdag den 2. juli 2022 var alting gult, da Ditte Enevoldsen og Jesper Ahle Vegeberg blev viet på Vejle Rådhus. Parret vandt i foråret Vejles Kommunes konkurrence om at blive gift dagen før Tour de France og om bryllupstøj, bryllupskage og gaver fra byens butikker.

Klokken lidt i 11 ankom parret i henholdsvis en smuk gul brudekjole og en gul habit og blev modtaget af feststemte gæster og presse på rådhustorvet. Borgmester Jens Ejner Christensen fulgte dem ind på rådhuset, hvor Ditte Enevoldsen og Jesper Vege Ahle Vegeberg gav hinanden et klar og tydeligt JA.

27-årige Ditte Enevoldsen havde egentlig drømt om at stå hvid brud i en kirke, men da hun så muligheden for at blive gul brud under Tour de France, var hun helt klar på en anderledes oplevelse. Og den var hendes kæreste - nu ægtefælle - Jesper Ahle Vegeberg heldigvis med på. Derfor meldte de sig til konkurrencen og var så heldige at vinde.

- Hvid brud kan man altid blive. Det her er sjovt, og det er en fantastisk dag med masser af Tour de France-stemning i hele byenj, sagde Ditte Enevoldsen, som indrømmede, at hun havde haft sommerfugle i maven i dagene op til vielsen.

Ditte faldt med egne ord ’pladask’ for Jesper, da hun mødte ham for tre år siden. Hun har sønnen Charlie på fire år fra et tidligere forhold – og han har glædet sig til dagen, selv om han ikke helt forstår det med, at mor og bonusfar skal giftes.

Efter vielsen på rådhuset kørte de nygifte af sted i en lille, gul bil til Dittes fars kolonihavehus, hvor festen skulle holdes, og hvor 40 gæster og en flot bryllupskage med gule marciapanroser ventede.

Konkurrencen om det gule bryllup er skabt i samarbejde med City Vejle, og vinderparret fik sponsoreret en brudekjole fra Panayotis Brudekjoler, habit fra Buchs Herremagasin, bryllupskage fra P.A Andersen & Sønner, brudebuket fra Henrys samt en gavekurv fra andre forretningsdrivende i Vejle.

 

Gift til touren
Ditte Enevoldsen og Jesper Ahle Vegebjerg ankom til deres bryllup i en bil i matchende farve.
Gift til touren
Borgmester Jens Ejner Christensen fik æren af at vie Ditte og Jesper.
Git til touren
Tour-maskotten Blåtand ønskede de nygifte stort tillykke.
Gift til touren
Ditte Enevoldsen og Jesper Ahle Vegeberg var helt med på løjerne om at blive gift i gult.
Gift til touren
Ditte og Jesper kunne glæde deres gæster med denne flotte bryllupskage fra P.A. Andersen & Sønner.