tdf_graphic-2

Fælles om touren – Vejles Kommune inviterer til eksklusiv tour-optakt

Den 3. marts samler Vejle Kommune alle interesserede til en eksklusiv Tour de France optakt i Spinderihallerne, hvor deltagerne kan blive klogere på tourens mange muligheder og selv komme med gode ideer til tour-aktiviteter.

Tour de France borgermøde
Tour de France borgermøde

Med ca. tre uger til det store Tour de France 100 dages program skydes i gang, inviterer Vejle Kommune borgere, foreninger, klubber, virksomheder og andre interesserede til tour-optakt i Spinderihallerne. Formålet er at samle hele Vejle Kommune om årets mega-event, og sammen skabe den helt store gule folkefest i den cykelglade tour-by.

Tættere på touren

Når Vejle Kommune åbner dørene i Spinderihallerne den 3. marts er formålet at få deltagerne tættere på touren, skabe et fællesskab og engagere hele Vejle til at være med til at gøre Tour de France til en kæmpe folkefest.

Borgmester Jens Ejner Christensen åbner tour-optakten og byder deltagerne velkommen. Herefter vil holdet bag Tour de France i Vejle fortælle om 100 dages programmet, fanzoner, muligheden for at blive frivillig, og touren generelt i Vejle. Du kan også høre om gode eksempler på, hvordan andre er med til at skabe Tour-stemning i hele kommunen. Chefredaktør for Vejle Amts Folkeblad, Kim Dahl Nielsen, vil som aftenens konferencier styre os behændigt gennem programmet.

Det dufter lidt af Tour de France

Selvom der præcis er fire måneder til etapestart i Tour de France i Vejle vil det alligevel dufte lidt af Tour de France i Spinderihallerne. Aftenens tema er naturligvis fransk, og der bliver pyntet op med flag, sækkestole, og andet Tour de France gear for at skabe den helt rigtige stemning.

Derudover bliver der taget forskud på 3. etape på såkaldte hometrainere, hvor det er muligt at køre Vejles tour-kilometer på cykelsimulator.