tdf_graphic-2

Grafisk univers gør det let for alle at markere Tour de France

Her finder du alt fra plakater, beachflag og folieklæb til postkort og roll-ups,som alle nemt og gratis kan folde ud i deres Tour-udsmykning.

Københavns Kommune har i samarbejde med den franske løbsorganisation, A.S.O., udviklet et grafisk City Dressing-univers af produkter med alt fra plakater, beachflag og folieklæb til butiksvinduer, til postkort og roll-ups til hotel-lobbyen.

Materialet kan alle virksomheder, hoteller, butikker m.fl. i hele Danmark nemt og helt gratis  dykke ned i og folde ud i deres Tour-udsmykning.

- Vi glæder os til at skabe den helt store gule folkefest i hele Vejle Kommune 3. juli, siger borgmester Jens Ejner Christensen. Og med det nye Tour de France materiale er det let for alle at være med.

- Så jeg håber, at rigtig mange foreninger, lokalsamfund, virksomheder og organisationer vil benytte sig af muligheden for at være med til at klæde Vejle i Tour de France farverne og fejre, at nogle af verdens bedste cykelryttere kommer forbi, understreger borgmesteren.

Håber at virksomhederne vil være med

Dansk Erhvervs adm. direktør Brian Mikkelsen ser frem til at få de danske virksomheder med om bord i Tour-eventen:

- Touren bliver en ny kæmpe folkefest, ligesom vi så det med EM sidste sommer. Her blev byerne klædt i rødt og hvidt - og i år bliver det i gult, grønt og prikket. Touren giver kæmpe eksponering til hele landet, og det skal vi selvfølgelig gøre vores bedste for at udnytte med stemningsskabende oppyntning.

- Toolkittet gør det nemt og enkelt for alle virksomhederne at være med. Vores turisme og oplevelseserhverv har i den grad været ramt her under corona, så vi skal selvfølgelig gribe alle chancer for at vise, at Danmark er verdens bedste land at besøge og drive virksomhed i,” siger Brian Mikkelsen.

Vigtigt at alle er med i festen

Den franske løbsorganisation, A.S.O., håber, at de danske virksomheder, foreninger, hoteller, restauranter og andre vil tage godt imod City Dressing Toolkittet:

- I juli 2022 byder et af verdens bedste cykellande, Danmark, og verdens bedste cykelby, København, velkommen til verdens største cykelløb. Tour de France er meget populær i Danmark, og det er vigtigt for os, at alle kan tage del i fejringen af ​​denne unikke begivenhed: Grand Départ Copenhague Denmark 2022.

- Vi glæder os til at se København og hele landet klædt i Tour de France-farver for at byde de bedste ryttere i verden velkommen”, siger løbsdirektør for Tour de France, Christian Prudhomme.

 

Fakta om City Dressing Toolkit

  • Grand Départ Copenhagen Denmark City Dressing Toolkittet gør det muligt for alle virksomheder i hele Danmark, som ikke er officielle partnere eller sponsorer, at deltage i Tour de France-fejringen.
  • Toolkittet er udviklet af Københavns Kommune i samarbejde med den franske løbsorganisation A.S.O.
  • Toolkittet er tilgængeligt via den nationale Tour-hjemmeside letourcph.dk
  • Inspiration og vejledning til korrekt brug af Toolkittet findes i en Guidebook på Tour-hjemmesiden letourcph.dk
  • Toolkittet kan anvendes af alle ikke-officielle partnere på tværs af hele Danmark. Det er gratis at anvende, men udgifter til tryk samt op- og nedtagning afholder man selv.
City Dressing Toolkit