tdf_graphic-2

Planlæg din Tour de France rute i Vejle-området - book P-billet nu!

Det er nu, du skal i gang med at planlægge, hvordan du vil opleve Tour de France i Vejle-området søndag 3. juli. Og mulighederne er mange. Vi har en Tour de France rute på hele 51 km, som giver masser af gode muligheder for at se reklamekaravanen med 80 køretøjer og rytterne tæt på.

Du kan vælge at se løbet fra startområdet på havneøen ved Fjordenhus. Du kan også vælge mellem hele fire fanzoner, to i Vejle og en i Jelling og Ødsted. Her kommer du både tæt på ruten, kan se hele etapen på storskærm, opleve underholdning og købe mad og drikke.

Ud over de fire fanzoner er der en lang række små og store gule folkefester langs hele ruten. En af de største er folkefesten i Jerlev, hvor foreninger, erhvervsfolk og tour-de-france entusiaster har stablet en kæmpe gul fest på benene søndag med storskærm, livemusik, underholdning, mad og drikke og meget mere.

Også i byer som f.eks. Skibet er der lagt mange kræfter i at skabe en fantastisk fest med kreazone, legeland, børnecykelløb, storskærm, frokost-jazz, livemusik og meget mere.

På Rådhustorvet i Vejle er der også lagt op til flere koncerter, mens butikkerne holder åbent.

Derudover er der masser af kilometer landevej, hvor du også kan finde et smukt sted og stoppe op og kigge med. Og langs hele ruten og de i mange byer er der investeret masser af kræfter i spændende udsmykning af huse, veje, marker og meget mere.

Book en P-billet allerede nu

Forvent, at der bliver masser af trafik på vejene, så tag gerne tidligt hjemmefra.

Og tag gerne cyklen, bussen eller toget. Men hvis du kommer i bil til Vejle eller Jelling, er der parkeringsområder, hvor virksomheder har stillet parkeringspladser til rådighed både nord, syd og vest for Vejle og i Jelling. Og sæt god tid af til at gå ind til Vejle. Der vil være tydelig skiltning på E.45 og hovedvejene. Husk, du kan forhåndsbooke en af de ca. 8.000 parkeringspladser.

I Jerlev er der masser af private parkeringspladser til både biler, motorcyklister og autocampere. Her kan du mod betaling forudbestille plads via mobilpay.