tdf_graphic-1

Video: Pressemøde om Tour de France etapestart i Vejle

Se hele pressemødet fra 22. februar 2019 i Vejle.

Pressemøde 22. februar Tour de france Vejle
Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, udtrykte stor glæde over, at verdens mest ikoniske cykelløb i 2021 vil have etapestart i Vejle.
Pressemøde 22. februar Tour de france Vejle
- Vejle har det smukke landskab, som vi vil have til de flotte billeder fra helikopterne, som man kender fra Tour de France. Landskabet, historien og passionen, der er her, det er Tour de France, sagde Christian Prudhomme. - Her er så smukt. Vi får en fantastisk kulisse med verdensarvssteder og masser af historie. I Vejle og omegn har vi det hele, tilføjede han.
Pressemøde 22. februar Tour de france Vejle
På pressemødet på Vejle Rådhus om Tour de France-starten, der i 2021 kommer til Vejle, blev der taget gruppefoto. Fra venstre til højre er det erhvervsminister Rasmus Jarlov, Grand Départ Copenhagen Denmark-initiativtager, Joachim Andersen, borgmester Jens Ejner Christensen, statsminister Lars Løkke Rasmussen, Tour de France-direktør Christian Prudhomme og Grand Départ Copenhagen Denmark-initiativtager, Alex Pedersen.
Pressemøde 22. februar Tour de france Vejle
Amtsrådssalen i Vejle Rådhus var fyldt med lokale og nationale medier, der ville dække den store begivenhed.
Pressemøde 22. februar Tour de france Vejle
Tour de France-direktør Christian Prudhomme og statsminister Lars Løkke Rasmussen fik overrakt cykeltrøjer fra arrangørerne af Grejsdalsløbet. Det skete på et pressemøde på Vejle Rådhus i anledning af, at Vejle er valgt som startby for den tredje etape af Tour de France i 2021.

Pressemøde om etapestart i Vejle

3. etape af Tour de France starter i Vejle, og derfor var der indkaldt til pressemøde på Vejle Rådhus, hvor løbsdirektør Christian Prudhomme løftede sløret for, hvad Vejle kan bidrage med til touren.

Godt 100 deltog i pressemødet med borgmester Jens Ejner Christensen, statsminister Lars Løkke Rasmussen, direktør Christian Prudhomme, A.S.O., erhvervsminister Rasmus Jarlov og kulturminister Mette Bock. Og det var en tydelig stolt borgmester, som ser frem til at få touren til Vejle i 2021:  

- Vi er utroligt glade og stolte over, at Vejle skal være startby for 3. etape af Tour de France i 2021. For en kommune med fokus på cykling bliver det ikke større. Vi glæder os utroligt meget til at være med til at byde feltet og hele tour-karavanen velkommen til Vejle, og jeg er sikker på, at det bliver én stor folkefest.

Se pressemødet fra Vejle Rådhus om etapestarten i Vejle. (Produceret af Stjernegaard Fotografi)