tdf_graphic-2

Vin­der af tour­bryl­lup: Det er me­ga stort

Ditte Enevoldsen og Jesper Ahlé Vegebjerg har vundet Vejle Kommunes konkurrence om et gult bryllup dagen før Tour de France-etapestarten.

Gift ved Touren - den store lodtrækning og overraskelse.

-Jeg troede ikke på det. Vi vinder da ellers aldrig noget.

Ditte Enevoldsen spærrede øjnene op, da hun mandag den 2. maj kiggede ud af sit og kæresten Jesper Ahlé Vegebjergs vindue i hjemmet i Bredsten. På vejen så hun Tour de France-maskotten, Blåtand, komme cyklende med en stor buket blomster i sin ladcykel. Og snart stod Blåtand i døråbningen og kunne overbringe beskeden: I har vundet et gult bryllup lørdag den 2. juli.

–Ej, hvor hvor er det vildt. Det er mega stort, fortæller 27-årige Ditte Enevoldsen. Hun havde egentlig en drøm om at stå hvid brud i en kirke, men da hun så muligheden for at blive gul brud på rådhuset under Tour de France, var hun helt klar på en anderledes oplevelse.

–Jeg havde sagt til Jesper, at han måtte ned på knæ, men så fik han en skade, da han skvattede som skraldemand. Og så meldte jeg os til konkurrencen, uden at han vidste det, ler hun.

Den kommende ægtemand var heldigvis med på idéen, og nu ærgrer han sig bare en smule over, at han netop har solgt sin lille gule Fiat.

-Det havde ellers været helt perfekt med den til brudekørslen, griner 30-årige Jesper Ahlé Vegebjerg.

Det unge par har kendt hinanden i tre år, og Ditte siger med egne ord, at hun ’faldt pladask’ for Jesper. Hun har sønnen Charlie fra et tidligere forhold, som ikke helt forstår det med, at hans mor og bonufar skal giftes.

-Han har hørt, at gift er noget farligt. Men han glæder sig til at få kage, fortæller Ditte Enevoldsen og griner.

Festen skal foregå i Dittes fars kolonihavehus i Vejle, og gæsterne kan se frem til pølser på grillen og masser af bryllups- og Tour de France-stemning.

-Det er fedt, at Touren kommer til Vejle. Jeg plejer at se de sidste etaper i tv, men nu kommer det jo helt tæt på, og det er da fedt, siger Jesper Ahlé Vegebjerg med et smil til sin kommende kone.

Konkurrencen er blevet til i samarbejde med City Vejle, og vinderparret får sponsoreret en gul kjole af Panayotis, et gult jakkesæt af BUCH’s Herremagasin, bryllupskage af P.A. Andersen & Sønner samt en kurv med gaver fra andre forretningsdrivende i Vejle. Der var fire pladser i konkurrencen, og de tre par, der ikke vandt førstepræmien, har stadig vundet retten til at blive viet lørdag den 2. juli.

Tour-bryllup Vejle
Ditte Enevoldsen og Jesper Ahlé Vegebjerg har vundet et bryllup med gul kjole, habit og bryllupskage dagen før Tour de France i Vejle
Tour-bryllup Vejle
Ditte Enevoldsen og Jesper Ahlé Vegebjerg fik den glade nyhed overbragt af Tour de France-maskotten.
Tour-bryllup Vejle
Den populære Tour de France-maskot, Blåtand, stod for lodtrækningen. De tre par, som ikke vandt præmier, har stadig vundet retten til at blive gift dagen før Tour de France.