tdf_graphic-2

Oplev Vejle på cykel

I Kingdom of Cycling får du 5-stjernede cykeloplevelser. Her kan du både opleve sveddryppende bjergetaper på Danmarks hårdeste cykelbakker, og flade strækninger med fjord, søer, hede, skov og eng.

Intet andet sted i Danmark findes der så mange højdemeter inden for et lille geografisk område som i og omkring Vejle. Derfor er Vejle da heller ikke uden grund kendt for sine mange cykelløb. Kingdom of Cycling har alt det, cykelmotionister drømmer om: Danmarks mest kuperede terræn, kongestigninger, superruter og bakkeskilte.

I Vejle har vi plads til både børnefamilien og cykelrytteren. Du kan teste dine talenter på de mange krævende mountainbikespor. Og du finder nemt et sted at leje en cykel, cykelvenlige overnatningssteder og ikke mindst godt cykelværtskab.

 

Visit Vejle Bindeballestien
Vejle og Billund er forbundet via Bindeballestien. Det gælder både dig der kan lide at vandre og for dig der hellere vil cykle. Turen er på ialt 36 km og den forløber langs med den gamle Vandelbane i Vejle Ådal og fortsætter på grusveje og stier vest for Bindeballe.

Oplev Vejle