tdf_graphic-2

Vejle Bikepark

Cykelparken, Vejle BikePark, ligger i forlængelse af det 8 kilometer lange blå mountainbikespor i Sønderskoven. Vejle BikePark byder på spor og forhindringer både for begyndere og vovehalse.

Bikepark Vejle

Vejle Bike Park - teknik- og træningsbane i Grønnedalen

Hvis du vil styrke dine tekniske færdigheder på mountainbike’en kan du nu besøge den nye Vejle Bike Park, der er en af Danmarks største. Her er op mod 100 features med både små og store hop, rockgardens, wallride, boardwalk og broer.

Vejle Bike Park er både for begyndere og mere øvede, adrenalinhungrende vovehalse. Der findes fem gradueringer: let (grøn), middel (blå), middelsvær (rød), svær (sort) og ekstrem (orange). Og så er der også en børnebane. Det anbefales i øvrigt, at børn kører under opsyn af voksne.

Husk sikkerhedsudstyret

Du skal altid bære hjelm i Bike Parken, og du må ikke køre sværere spor end dine evner rækker til. Tjek altid sporet først og vurdér, om det er inden for dine evner.

Som øvet kan du benytte de sværere linjer i parken. Her skal du have ekstra sikkerhedsudstyr på: Rygskjold, fullfacehjelm samt albue og knæbeskyttere. Se i øvrigt sikkerhedsanvisningerne på informationstavlen ved Vejle BikePark.

Bikepark Vejle