tdf_graphic-1

Værdier og vision

Tour de France skal sætte et aftryk på Vejle-området, som vil skabe værdi for området længe efter den historiske etapestart i Vejle den 3. juli 2022.

Tour de France i Vejle hviler på 5 bærende værdier og en grundfortælling. Vejles bærende værdier er:

  • Værtskab
  • Stolthed
  • Relationer
  • Folkeligt
  • Smukt

Vejle vil huskes!

Verdens største cykelløb Tour de France får sin Grand Départ i Danmark i 2022 for første gang nogensinde. Vejle er udvalgt som startby på den tredje etape 3. juli 2022. Afviklingen af Tour de France er en stor begivenhed i hele Vejle Kommune og en unik mulighed for at brande Vejle Kommune internationalt.

Understøttende fortælling / legacy

Vi vil klæde Vejle Kommune i gult og vise verden, at vi er de bedste værter, der byder inden for til en folkelig og smuk fest i det bedste cykellandskab, der findes i Danmark. Men vi vil mere end det. Vi vil bruge Tour de France til at gøre Vejle Kommune til et endnu bedre sted at leve. Vi vil styrke vores fællesskaber både med hinanden og med verdenen omkring os. Vi vil bygge broer og sikre lokalt ejerskab og bæredygtighed – både socialt og miljømæssigt. Tour de France skal løfte det vi allerede har samt skabe helt nye muligheder i hele kommunen både før, under og efter afviklingen den 3. juli 2022.